Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Охременко С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.

Ляшенко В. И. 
Квазиматериальные активы современного неоиндустриализма и необходимость создания адекватного биржевого механизма для их обращения [Електронний ресурс] / В. И. Ляшенко, Я. И. Тульку, С. В. Охременко // Управління економікою: теорія та практика. - 2011. - 2011. - С. 26-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ue_2011_2011_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.353 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Сукманов В. О. 
Дослідження вмісту ефірної олії в сировині пасти з пряних рослин [Електронний ресурс] / В. О. Сукманов, С. І. Охременко // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 218-224. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_36
Попередній перегляд:   Завантажити - 523.371 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Сукманов В. О. 
Оптимізація параметрів процесу обробки високим тиском пасти з пряних трав [Електронний ресурс] / В. О. Сукманов, О. І. Бескровний, С. І. Охременко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 405-414. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_66
Попередній перегляд:   Завантажити - 291.095 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Охременко С. И. 
Влияние обработки высоким давлением и температурой на цвет продуктов и полуфабрикатов из пряных трав [Електронний ресурс] / С. И. Охременко, С. А. Соколов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 34-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__10
Попередній перегляд:   Завантажити - 102.152 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Сукманов В. О. 
Дослідження вмісту ефірної олії в сировині пасти з пряних трав [Електронний ресурс] / В. О. Сукманов, В. В. Кийко, С. І. Охременко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2011. - № 1. - С. 115-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2011_1_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 812.617 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Охременко С. 
Технологія управління синергією класу [Електронний ресурс] / С. Охременко // Молодь і ринок. - 2018. - № 3. - С. 155-161. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mir_2018_3_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 303.766 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Охременко С. В. 
Збалансована система умов освітнього середовища ПТНЗ на основі онлайн технологій [Електронний ресурс] / С. В. Охременко // Вісник Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка. : Педагогічні науки. - 2018. - Вип. 2(2). - С. 124-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vgnpu_2018_2(2)__19
Попередній перегляд:   Завантажити - 849.655 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Охременко С. В. 
Технологія створення освітнього середовища на основі онлай технологій [Електронний ресурс] / С. В. Охременко // Вісник Чернігівського національного педагогічного університету. Серія : Педагогічні науки. - 2018. - Вип. 156. - С. 94-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VchdpuP_2018_156_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 681.264 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Охременко С. В. 
Створення інформаційної інфраструктури ринку праці – необхідна умова ефективності системи професійно-технічної освіти в Україні [Електронний ресурс] / С. В. Охременко // Економічний вісник Донбасу. - 2023. - № 3. - С. 111-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecvd_2023_3_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 469.812 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського